Komentáře

1 KIKO KIKO | E-mail | 7. dubna 2007 v 20:44 | Reagovat

Anebo Budvarkem (a to dokonce i cernym z Morrisonu) - mimochodem, v Princovi z Walesu jsem objevil zdroj lahvovych Krusovic.

S kuchyni souhlasim.

Jeste bych dodal, ze mozna pro ten nedostatek chuti je tu tak oblibena cinska a indicka kuchyne. Takovy poradny curry, to je neco. Teda pokud mate radi ostrejsi jidla.

S kminem jsem taky narazil. Tak jsem si dovezl z Cech, ale brambory uz moc nevarim - lenost. Zdejsi ocet neni totiz z brambor jako je ten nas (myslim teda ze je z brambor), ale je budto z jecmene (sladu), nebo vinny ci jablecny, coz jsou taky jiny chute. Jedna z mala veci, co tu chutna skoro jako u nas jsou koblihy.

Se solenim je to asi tak - pokud reknes, ze chces neco osolit, tak to osli poradne. Takze budto nic, nebo moc. A co se stereotypu tyka, tak me za tech 14 dni na plosine se vystrida jidlo jednou. Teda tenhle vylet je asi vyjimka - curry, nebo chilli je kazdej den a steak ci roast je ob den. Uz me to prestava bavit...

2 Kyslikus Vulgaris Scotii Kyslikus Vulgaris Scotii | 8. dubna 2007 v 2:49 | Reagovat

K pivům: jj. O budvárku vim... a v Tesku se dá sehnat ještě Vratislav, Staropramen, Budvar, Ostravar a Czech Lager, kterej je údajně stáčenej u nás, ale je to humus...

Takeaway: Itálie, Čína, Thajsko, Indie, Vietnam, Turecko, Pákistán... A ty většinou stojej zato

Tip pro Aberdeen: Nejlepší (a hodně levný) Cheeseburgery v Ábru dělaj ve stánku u TK Maxxu :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.